ТОП ОФЕРТА: Пуснете Заявка за Резервация за Албена или Приморско Клуб - ММЦ ще получите бонус 5% Намаление.
Офертата важи до изчерпване на стаите по Промоцията. моля кликнете ТУК
или кликнете ТУК

Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)


Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)
Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)Хотел Велена >> село Велчево (до Априлци)
Разположение на хотела:

Хотелски комплекс Велена се намира в с. Велчево, общ. Априлци.
Изграден е в полите на Стара планина и представлява оазис сред гора и зеленина.
Намира се по средата на пътя Троян – Априлци (разстоянието и до двата града е 11 км.) В близост до Троянски манастир – 7 км.
Описание на хотела:
Комплексът разполага с 16 двойни стаи и 3 апартамента. Обща леглова база за 38 почиващи.
В 40-местния ресторант се предлага разнообразно меню, включващо и традиционни местни ястия, комбинирано с богат избор от напитки.
В уюта на лоби–бара – също 40-местен, гостите могат да се насладят на любимото си питие, а от откритата тераса да се любуват на гледката от планината.
Комплексът разполага с удобна сауна, а от 25.06.06 открития (отопляем) басейн с мокър бар, детски басейн и джакузи, които ще допринесат за пълноценна почивка на посетителите.
В конферентната 40-местна зала могат да се провеждат семинари и обучение. На собствения денонощно – охраняем паркинг колите на гостите са в пълна безопастност.
Спорт/Забавления:
Възможностите за активен отдих сред природата са неограничени, тъй като гора и поляни има в изобилие, а само на 500 м. от хотела тече река Видима.
За децата:
Детски басейн.

 

 
Априлци е град в Централна Северна България. Той се намира в Ловешка област, в близост до град Троян. Градът е административен център на община Априлци.

Априлци - хотели, вили, апартхотели, къщи, хижи
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК   Разположение на Парк Хотел Марагидик
Семеен хотел Мара Гидик се намира в кв. Острец на гр. Априлци. Град Априлци (200 км. Североизточно от гр. София, 500-600 м. н.в., над 5000 жители) се разпростира в приказно красива просторна котловина с невероятна панорамна...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Местоположение на Хотел Априлци
Хотелски комплекс Априлци е разположен в центъра на град Априлци, намиращ се в подножието на северните склонове на Стара планина. Комплексът има невероятна панорамна гледка към върховете Ботев и Мара Гидик, съчетание от слънце,...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Разположение на хотела:
Хотелски комплекс Велена се намира в с. Велчево, общ. Априлци.
Изграден е в полите на Стара планина и представлява оазис сред гора и зеленина.
Намира се по средата на пътя Троян – Априлци (разстоянието и до двата града е...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Разположение на хотела:
Хотелски комплекс Център се намира на площада на гр. Априлци – кв. Ново село, на 25 км. от Троян, на 195 км. източно от София и само на 30 км. южно от магистрала София – Варна.
Описание на хотела:
Комплексът разполага с...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Местоположение на Хотел Тихият Кът
Семеен хотел "Тихият кът" се намира в китното малко градче Априлци, сгушено в полите на Средна Стара планина, на 700 м от центъра на квартал Острец.
Адрес: 5650 Априлци, кв. Острец, ул. Ковашка
Описание на...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Местоположение на Хотел Пандуков Семеен хотел "Пандуков" е разположен непосредствено в подножието на Стара планина. Заобиколен от непокътнатата природа, осигуряваща истински чист въздух, хотелът Ви гарантира спокойствие и уют.
В близост на обекта се намира...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК Кат.№ III.5.2 Разположение на Хотел Панорама
Разположен сред тишината и спокойствието на очарователен планински парк с обща площ 20 декара хотел “Панорама” e идеалното място за вашата пълноценна почивка далеч от шума на големия град. Хотелът се намира в квартал Острец,...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Разположение на Комплекс Каза Вици Хотел Каза Вици е разположен в с. Стойките, на 12 км. от Априлци, в самият Балкан.
През селото минават реките Росица и Негойчевица, които правят пейзажа привлекателен особено през летните месеци, когато хората дошли на...
РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

Местоположение на Хотел Пар Авион Хотел Пар Авион e разположен в центъра на кв.Острец и разкриващ красиви гледки към върховете Мара Гидик и Ботев, хотелът е идеалната възможност за бягство от града и потапяне в красивата природа и божественото спокойствие на малкото...
 

Следете Най-Изгодните Оферти в:
All Inclusive в Боровец
Изгодна почивка
СПА Релакс Лято 2017
Апартаменти на к-г Градина
22 Септември
СПА Оферти

  Дизайн и изработка Туристическа Агенция Ник Травел ООД.ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. © 2014 Copyright Nik Travel Ltd.

Този сайт е само представителен, не се обновява редовно и е възможно да са допуснати грешки и неточности. Актуална информация можете да получите само в офисите на фирмата или по имейл. Обозначенията с астериск до всеки обект не е официалната категоризация, а е собствената оценка на фирмата. Съгласно чл. 28, ал.2 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на “Ник Травел” ООД или от оторизираните агенти.